miércoles, julio 11, 2007

Cómo nun voy tar gurdu!!!!//For this reason some call me Gordon

Cellebrando con la mio Neña.Somos Los Meyores// Merry Dinner with my wee honey.We are the best




Mesa Multiétnica: Salmón Escocés,amasueles chilenes, muergos- navayes de Tazones, paté de oricios de Xixón, higadu de bacalao afumiáu de Dinamarca, Tablina quesos Astur-Franceses y pa regalo tó un par de Malón de Echaide 2006 cortesía de un collaciu queríu(la cata nel próximu). Haiga Salú//Multicultural Table laid: Scottish smoked Salmon, Chilean clams, Asturian Northern long clams, sea urchin paste, smoked codfish liver in olive oil and an assortment of Asturian and French cheeses. Aside we drank a couple of bottles of Malón de Echaide a fantastic Grenache Rosé wine courtesy of a kind friend.Cheers pal. A toast for you all.

5 comentarios:

cotoya dijo...

pues nun veo nada que engorde demasiado, ye una comida muy sana y equilibrada. bon provechu!

ya sabía yo que lo de gordon no era por la ginebra.

Anónimo dijo...

that's fucking great food mate! excellent stuff and it looks yami yami....aye!

gorki75 dijo...

¡Menuda pitanza! Aunque tien razón Cotoya, paez too bastante liviano, pero bien rico rico.... Menudu partíu que se lleva la tu moza con esa mano pa la cocina...

debolichesycopas dijo...

hola camarada
bonito blog...soy chileno ytengo un blog que talvez te pueda interesar. Ojala me mandes algo para pulicar
salu2

somebody dijo...

酒店經紀人,菲梵酒店經紀,酒店經紀,禮服酒店上班,酒店小姐,便服酒店經紀,酒店打工,酒店寒假打工,酒店經紀,酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工經紀,制服酒店經紀,專業酒店經紀,合法酒店經紀,酒店暑假打工,酒店兼職,便服酒店工作,酒店打工,酒店經紀,制服酒店經紀,酒店經紀